Goodnight peeps!

Ja det blev inte så mycket bloggande idag. Jag kände mig inte alls bra idag så stannade hemma från skolan. Så en riktigt tråkig dag helt enkelt. Var skit ful och ville inte dela med mig av mitt ansikte, hade inget annat riktigt att skriva om. Ber om ursäkt. Hoppas morgondagen blir roligare och mer spännande för bloggen att skriva om. 

Dock så läste jag i Dessies blogg om hon och Kissies bråk. Asså jag förstår att dem bråkar men jag förstår inte hur de vågar hänga ut andra på internet sådär. Speciellt inte Kissie. Jag känner ju inte dem, men jag skulle aldrig våga skriva något illa om någon så ALLA har möjligheten att se det. Men men alla är vi olika….

Men på tal om ingenting. Jag har ju alltid lockigt eller vågigt hår. Jag tror jag har haft plattat hår två gånger i mitt liv. Jag känner inte riktigt att jag passar i det. Jag har ju ganska sydeuropeiskt hår. Tunna hårstrån men många hårstrån och det ser lätt elektriskt ut. 

Men efter jag hade varit hos frisören och klippt mig så fönade hon det till plattat. Och då älskade jag det! 

Vad säger ni, ska jag börja ha lite mer plattat kanske?? 


Önskar man hade en frisör som kunde proffs föna mitt hår varje dag! 


Och med detta inlägg säger jag då Godnatt till mina kära läsare! Ni ska veta att jag verkligen uppskattar att ni läser och kommenterar så fina kommentarer i kommentarsfältet! Det värmer verkligen och får mig bara att vilka blogga mer 🙂 


PUSS på er!! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *