Studenklänningar


Det har kommit några frågor om tips till vart man kan hitta studentklänningar. Och där jag tycker man hittar flest och bäst är på internet sidor. Som från Nelly.com och Asos.com. Annars hittar man ju alltid snygga vita klänningar på Zara, BikBok, Mango och H&M. Om du vill ha en liten dyrare klänninge skulle jag rekommendera Odd Molly, Acne, Ralf Lauren, ja nästan alla märken har väl en vit klänning. 

Men något om jag tycker ni ska tänka på när ni väljer studentklänningar. Välj inte för kort eller för sexig klänning. Tänk på att du ska ju faktiskt springa ut så en grov urringning är nog inget jag föredrar. Och eftersom att det är många föräldrar och äldre människor där när du springer ut så skulle jag ta en lite mer sötare klänning än vad man kanske har på sig ute på krogen 🙂 Dessa är från NELLY.COM


 

 

DESSA ÄR FRÅN ASOS.COM  

            

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *