GRATTIS VÄRLDENS FINASTE LILLEBROR

Idag fyller THEO år!!! Han fyller hela 6 år! Herregud vad tiden går fort! Han har verkligen blivit sååååå stor!

Theo är det bästa som hänt mig! Jag älskar honom mer än ord kan beskriva. Bara av att prata med honom i 3 minuter kan göra hela min dag 🙂 Och han är verkligen enligt mig världens finaste lillebror. Han är så OTROLIGT skön ( han har en ganska mogen humor och förstår ironi perfekt haha) han är sjukt smart, världens sötaste och gulligaste, älskar att mysa och gosas, han tycker om att hjälpa andra som att hjälpa med disken eller sitta med nån när den gråter. Men han verkar ändå veta vem han är, även vid så ung ålder. Han vet vad han gillar och inte gillar och kan ta beslut själv. 

Han är helt enkelt VÄRLDEN FINASTE MÄNNISKA. 

Jag är så otroligt glad att han finns i mitt liv och vet inte vad jag skulle vara idag om inte han var här 🙂 


SÅ GRATTIS VÄRLDENS FINASTE LILLEBROR / LÅTSAS SON <3<3<3<3

 JAG ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT!!!!!! 

Theo hjälpte mig blåsa ut ljusen på min 17årsdag <3GRATTIS IGEN ÄLSKLING <3

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *