Theo kalas

Dagens kalas blev med nära vänner och familj. Theo ska nämligen ha hela 3 kalas. Detta var det första med mamma och vår släkt, nästa blir med hans pappa och hans släkt och det sista blir med hans dagiskompisar. Bortskämd liten unge. 

Theo har fått allt precis som han ville. När han kom hem tyckte han inte att det såg ut som ett kalas så jag började rota fram alla dekorationer som mamma köpt och hängde upp allt lite här och var. Det såg lite ut som Gröna Lund här hemma. Så tillslut blev han jättenöjd 😀 

Oliver lagade VÄRLDENS GODASTE Pasta Shoope tror jag det stavas. Pasta tomatsås och köttbullar som kan kockar i tomatsåsen. Det är även gott att sätta några i ugnen och ha brevid pastan!! 

A nu ser man ju inte riktigt hur det ser ut men det hänger fint i verkligheten

Om ni vill ha recept kan jag försöka lägga upp det imorn. Måste bara fråga Oliver om recept och hur man gör.

Alla bloggare redo med kameran hahaNu ser det lite ut såhär efter alla ungar varit här. Så nu ska nog lilla jag städa upp i mitt rum så jag ens kommer fram till sängen. Det ligger kläder ÖVERALLT i mitt rum just nu. På golvet, på skrivbordet, på tvbordet, på sängen, på stolar…aa helt enkelt över jävla allt!!! 


Hoppas alla haft en bra dag <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *