The sun is shining bright i Sälen!!

HejHej!! 

Det blir ju inte lika många inlägg nu när man åker skidor hela dagarna. Men här kommer dagen hittills i bilder!!

Solen skiner lika mycket som igår och enligt väderprognosen ska det vara lika soligt ändå tills vi åker hem! Skööööönt! Vi ska försöka passa på att tillochmed få lite färg när vi är här 🙂 

Men jag måste säga att jag är så kär i hela den här livsstilen. Nu kommer jag fan tvinga mamma att varje sport och påsklov ska det bli skidåkning i antingen Åre eller Sälen!! Och om inte mamma och familjen vill dra så kommer jag tvinga mina kompisar!!

Iallafall, dagen har hittils bestått av skidåkning och jag måste faktiskt säga att jag blir bara bättre och bättre, lunch vid våffelhuset och ett snabbt stopp på McSki som dem har här. Man åker med skidor till McDonalds och beställer snabbt och enkelt och sedan käkar du i solen! Kan det bli bättre en så. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *