Lööööööööve it here!!

Hej!!!

 Just nu sitter hela familjen framför brasan och spelar spel och käkar lite chips och popcorn. Shit vilket liv det är att åka med småbarn alltså. Jag som ska ha 5 barn också!! Kanske borde tänka om om jag verkligen komma klara av så många barn…

Men iallafall imorgon är vår sista dag här 🙁 

Fast jag längtar ju såklart till mina vänner så imorgon väntar en middag med dem närmaste och en utgång!! Can´t wait! 

Men jag måste säga att jag är så sjukt positivt överraskad över Sälen. Backarna är skit sköna att åka i, alla är sjuuukt trevlig, nästan varenda människa ler här och dessutom har jag sett massa snygga killar 😉 Så om ni är en familj och inte vill åka till Åres backar som jag själv typ är rädd för haha så ÅK HIT!! Super mysigt! 

Det känns lite som att åka på spa typ. Solen skiner varje dag, man får vara ute i friska luften flera timmar om dagen och göra något så roligt som skidåkning, man får positiv energi överallt, god mat, man somnar tidigt varje kväll och vaknar på bästa humör tidigt och umgås med sina nära och kära! En riktigt super duper vecka helt enkelt!! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *