New stuff to my closet

Som jag sa så skulle ju jag visa er vad jag köpte på Zara

i fredags! 

Jag var inne i butiken i ca 2 timmar haha. Mina armar var fuuuuullla med kläder. Hade säkert plockat på mig 25 plagg som jag skulle in till provrummet och testa…. Det tog sin lilla tid. Och som ni kanske förstår har jag inte råd att köpa allt (även om jag så gärna skulla vilja). 

Så jag fick gå igenom vad jag verkligen ville ha och vad jag trodde jag mest skulle använda 🙂 Och det blev 4 plagg, om man nu räknar skor som ett plagg! Mycket nöjd med mina nya inköp kan jag säga!! Zara never let you down!! 


Här är två saker av det jag köpte! Resten kommer senare…


På den sista bilden var det den vita kavajen som hamnade i kassen.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *