Angående era frågor….

Det är ju många som har förstått att jag kan inte alltid är i skolan…. Det är helt rätt. Efter jullovet kom jag in i dålig period i mitt liv. Jag mådde dåligt, tänkte negativt och var bara allmänt negativ,lat och trött hela tiden. Det ledde till att jag inte pallade gå till skolan vilket ledde till att jag hamnade mer och mer efter i skolarbetet… Nu har jag hamnat så mycket efter att det är svårt att komma igen. 

Så för att besvara på era frågor så funderar jag nu på att antingen gå om 3:an eller hoppa av. Trist, men ibland måste man sätta sig själv först och skolan sen. 

Jag önskar verkligen att jag hade gjort andra val tidigare och pluggat mera. Men skolan är verkligen ingenting för mig. Jag säger inte att jag är dum i huvudet. Jag är bra när jag väl pluggat (men vem är inte det haha) men det är sjuuuukt svårt för mig att sätta mig ner, plugga och faktiskt fokusera. 

Så nu vet ni det 🙂 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *