Bra produkter för ditt hår!

Jag visade er för  några dagar sedan några produkter som jag använder som jag tycker är otroligt bra!! 

Här kommer två till och dessa är till för håret! Dessa använder jag efter att jag har tvättat mitt hår är det dessa två jag använder som Primer och Värmeskydd. Jag tycker dem funkar bra. Jag tycker det är otroligt viktigt att ta hand om sitt hår. Skydda det med t.ex värmeskydd innan du fönar, hårinpackning lite då och då, inte röra håret hela tiden ( jag har det alltid i en fläta eller knut när jag bara är hemma). 

Denna från Lernberger Stafsing lägger du i håret när det är halvtorkat. Tänk på att spraya över hela håret och inte bara på övre delen av håret! Finns lite överallt som Åhlens. 


Här är det samma som förra. Låt håret självtorka lite innan du sprayar på. Vet faktiskt inte var den finns då jag hittade den i mammas badrumskåp 🙂 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *