Monday night & Tuesday morning

God förmiddag!!

Det blev en mycket trevlig kväll igår! Vi firade Sara på Spitfire där typ hela hennes klass var haha. Jag tog in ett glas rose men det kändes så jäkla konstigt att dricka en måndag så den fick mina vänner dricka upp… Det positiva med Spitfire var väl att det var relativt billigt men det luktade fanimej spya och fotsvett över hela stället!! Jag och Hjördis fick kvävningar en gång var femte minut haha. 

Efter Spitfire satte vi oss några få på East på deras uteplats (eller vad man säger). Deras värmelampor var som solen själv! Med bara en t-shirt och skinnjacka kunde vi sitta ute i det kalla då värmelamporna verkligen värmde oss som fan! 

När klockan slog 01.00 tog sig jag och Hjördis hem till mig.. Men jag måste säga att nu när man hänger runt folk som är relativt fulla och man är nykter själv märker man verkligen hur högljudd, lite jobbig, lukten och allt annat som kommer med man blir. Jag kan verkligen förstå vakter på nattklubbar att dem tycker att folk är jobbiga… 

Nu sitter iallafall jag och Hjördis i min soffa och ska kolla en film. Vi har precis avnjutit en klassisk Wahlgren frukost. Äggröra och avokado är ett MÅSTE på vår frukostbord!! 



Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *