FROM TUMBLR TO REALITY….

Hela min kamerarulle är FYLLD med sånna här smaskiga bilder!! 

Inte konstigt då att jag blir sugen på just allt detta!! Fattiga riddare, frukt, juice, gröt, hallon, jordgubbar, sa jag fattiga riddare….. JAG ÄR SÅ HUNGRIG NU!!! 

Och så går jag till kylen (som jag skrev imorse) och ska förverkliga mina bilder på tallrik… då ser min kyl och brödlåda ut såhär (bild nedan)!! Det kan vara bland det värsta som finns när man verkligen är hungrig på någonting och så finns det verkligen inte hemma!! Och nu skäms jag nästan lite att jag ens kan tänka så när det verkligen finns barn i världen som inte ens har varken mat eller vatten! Mina tankar går till dem! 

VS / reality


Nu ser min kyl ganska full ut. Men det inget av detta kan man laga nåt riktigt smaskens av….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *