GLAMDEALS.SE

Tänkte visa vad jag fått hem från Glamdeals.se! Fastnat för den sidan som fan! Dem har blivit riktigt kända och uppmärksamma också på så kort tid. Man ser dem överallt på bloggar nuförtiden! Förstår varför! 

Dem har fått in nya produkter nu för grymma priser så in och checka på Glamdeals.se 


Detta är en LipPlumper. Den ger inte någon allergisk reaktion (jag har testat) utan den låter blodet i läpparna cirkulera och göra jobbet själv! Perfekt för mig som alltid velat ha lite större läppar! Den ger inga ankläppar, utan ger en naturlig look + jämn ton och fin yta på läpparna!  Den innehåller massor av vitaminer! Den är från Skin Nutrition som fått massor av priser och är nu 1 av USAs ledande märken inom hudvård! Se där! Den skadar inte utan tvärtom!                                                                                                                                                       

Här behövs nog inte mycket förklaring… En väldigt populär och igenkänd produkt. Xbrow är nog den enda ögonbrynsserum som faktiskt funkar riktigt bra! Används på ögonbrynen en gång innan man sover och tvättat av sminket. 


 

                                                                                                                                                        

 En Gel eyeliner som är i en klass för sig. Eyelinern har en inbyggd borste som är i äkta hår för att inte skada huden. Den är made in USA och fått toppbetyg på massa magasiner! Den är easy och torkar fast! (so much english now) Den håller dessutom HELA DAGEN! Det gör ingen av mina andra! Kostar runt 400 kr lite överallt on the internet! Men du får den för 199kr  inklusive frakt nu på Glamdeals! Så för dig som vill framhäva ögonen en heeel dag… jag rekommenderar då varmt denna! 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *