OMSLAG FÖR VECKOREVYN

WIIIHOOOO NU ÄR DEN UTE!! 

Jag fick ju inte säga att det var omslaget jag fotade senast. Men nu är det ute!!! Mitt första omslag 😀 Den finns nu i butiker runt om i hela Sverige!! Kanske inte sådär jättenöjd med bilden menmen. Det ser inte ut som jag…. Men det känns så sjukt att se mig själv på omslag av en tidining, och det är ingen dålig tidningen heller! Kan inte fatta att hela Sverige kan se mitt omslag 😀 😀 I feel like a real CoverGirl haha!! 

Det är ju inte direkt mitt 1.a omslag. Jag har varit med på Mamas omslag med mamma.Men det här är mitt riktiga liksom. Känns sjukt kul! Hoppas bara inte för många kompisar kommer tycka att jag är töntig eller att det är töntigt. Dem har en tendens att tycka att saker som man gör som blir offentligt är töntigt….

Mitt omslag med mamma för ”mama” 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *