RISTORANTE RIBELLO

Det är många som frågat lite om min pappas restaurang som han har och driver på Palma!, och för er som inte vet så ligger Palma i Mallorca. Den heter Ristorante Ribello och befinner sig på Apuntadores 11 La Longa Palma de Mallorca 😀 

Om ni är i Palma så FÅR NI BARA INTE MISSA DENNA RESTAURANG!!!!! 

Den har blivit utsedd till Mallorcas bästa italienska restaurang!! 

Och inte för att det är min pappas restaurang, men det är fanimej den GODASTE MATEN JAG NÅGONSIN LAGT I MIN MUN, FRAMFÖR MIN NÄSA OCH MINA ÖGON!!! Men det är inte allt, inredning, musiken, personalen, maten, lukten, ALLT!!! Den är i en klass för sig!! Så genomtänkt och fantastisk på alla sätt och vis! 

Jag är så stolt över min fantastiska pappa!! Det han är bra på är han fan bäst på!! 

Jag jobbade där i somras över sommarlovet. Jag har nu en sjukt stor respekt för servitriser och kockar efter det! Shit vad dem sliter!! Men iallafall, när man jobbar får man ju höra mycket vad kunderna tycker och så. Alla och nu menar jag verkligen ALLA gick därifrån nöjdare än någonsin! Många säger tillochmed att det är det godaste de någonsin ätit!! Fast det är inte så konstigt, det är ju min pappas recept haha 😉

Du hittar svårt en bättre risotto än pappas!! 


Familjen på plats på pappas restaurang i somras :

The Crew who create the magic! 

<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *