PALMA 2012

Sommaren 2012 var den BÄSTA sommaren i hela mitt liv!

Jag spenderade mina första veckor här i Stockholm med mina underbara vänner, sedan for jag till pappa med 2 fullproppade resväskor som tillsammans vägde hela 30 KILO!! Jag kan inte packa lite! Jag packar hela tiden plagg för varje dag. Men om det är något jag har lärt mig nu är det att man använder typ samma kläder….

 Iallafall, 6 veckor spenderades på underbara Palma med pappa. Jag jobbade på hans restaurang och gick ner 4 kilo på 2 veckor! Aldrig mått bättre. Det började verkligen kännas som mitt hem, man får ju in nya rutiner lätt.

I slutet av Juli drog jag till Marbella och var där i 2 veckor. Jag bodde i en lägenhet som jag och 6 andra tjejer hyrde. Vi hade otroligt många kompisar som var där nere samtidigt. Jag har aldrig dansat, badat, solat eller skrattat så mycket i hela mitt liv. Lätt dem bästa 2 veckorna i mitt liv!! Så ett hett tips… dra till Marbella i sommar!!!! 

Efter Marbella drog lämnade jag vännerna som begav sig tillbaka till Stockholm och drog själv tillbaka till Palma där alla syskonen och mamma och pappa väntade på mig! Första gången på läääääääänge som hela familjen (förutom theo) var på semester tillsammans. Ca 1 månad senare åkte jag tillbaka hem igen med ännu fullare resväskor haha. Shopping ingår på semster 😉 plus att Zara (min favvoaffär) är billigare där!!! Jag har nog aldrig varit så brun i hela mitt liv! 

Så nu har ni hört hela min sommar! Här kommer lite bilder

        (från mammas gamla blogg) från vår familjetid på Palma!!            

 

 

Det blev månåååånga kvällsmiddagar kan man lugnt säga…

 

Vi hade det helt underbart <3

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *