FOOOOOOOOOOOOD!!

Kommer ni ihåg för några dagar sedan så skrev jag om att kylen var helt tom och att jag var dödsugen på bär, frukt och grönsaker till frukost??

Jag bad ju mamma köpa med sig godsaker hem, och det gjorde hon 🙂 så dagen efter gjorde jag en riktigt drömfrukost! Nästan precis som jag sett på alla Tumbl och Instagram bilder (utan american pancakes då) 

Men jag måste ändå säga att så jävla gott som det ser ut tycker jag inte att det är… Det kanske bara beror på mig, men frukt är inte SÅÅ HIMLA GOTT! Jag njöt mer av att äta äggröran, avokadon och alla andra goda pålägg isället för att äta jordgubbarna och bananerna. Men jag är och alltid varit mer än salttjej än en söttjej. Jag har aldrig varit något för efterätter… Some people think i´m CRAAAZY and some people get me! 

Vad föredrar ni?? Salt eller socker?


Dock älskade jag vindruvorna 🙂 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *