KIM KARDSHIAN FET……

Man ser ju Kim Kardashian överallt numera på omslagen av alla möjliga tidningar.. Och det är inte mycket negativt som står. Här har vi en sjukt snygg, vacker och GRAVID kvinna som alla äckliga journalister kallar henne för FET!! Hon är inte Fet hon är för i helvete GRAVID!! Jag förstår faktiskt inte hur de ens har mage! Alla är vi byggda olika, och många utav oss vanliga människor går upp och ner i vikt hur lätt som helst!! Där inklusive Kim, verkar det som… Jag kan bara tänka mig hur jobbigt det måste vara att vara konstant typ mobbad från internet och tidningar. 

Sen på bilderna kanske hon ser lite stor ut, men alla kurviga tjejer ser stora ut på foton och tidningar. Jag är ju själv kurvig och jag kan ibland se när jag varit med i nån tidning hur mycket större (jag själv) tycker att jag ser ut. Det är ju faktiskt sjukt lätt att få en dålig vinkel, eller att kameran fotar underifrån eller vad som helst!! 

Eller håller ni med mig?? Är det inte i den tidpunkten av sitt liv man VERKLIGEN ska få gå upp i vikt!!?? När man faktiskt väntar något så fantastiskt som barn 🙂 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *