Yesterday´s Familyparty

Godmorgon!! Sovit gott? Det har iallafall jag. Dock har jag bara sovit i 2 1/2 timme!!! Jag vet inte vad det är för fel på mig. Men varje gång ja går ut så vaknar jag så sjukt tidigt på morgonen och jag KAN INTE somna om!!! Någon som har samma problem??Så nu sitter jag vid matbordet (eller ja gjorde, detta inlägg har tagit 2 timmar att göra pågrund av min dator som verkar ha fuckat upp sig) och vill bara sova men kan inte ens lägga mig ner i sängen! Är så sjukt pigg fast ändå inte…. Skit konstigt!!

Men iallafall. Igår var det ju onsdag vilket betyder Cafe Opera för mig. Som ni alla vet så jobbar ju jag där numera på onsdagar. Vi hade drink innan som var sådär lyckad… Inte många av mina tjejkompisar som sa att de skulle komma…. Tack för den vänner 🙂 Men det blev en skit rolig kväll ändå!! Helt plötsligt dök Oliver (min bror) och hans flickvän Johanna upp. Och Oliver går ALDRIG ut så det var roligt att festa lite med brorsan. Och sen fick jag ett sms av mamma att hon och några vänner kommer! Så det blev en helkväll med familjen typ. Sjukt kul hade vi!! Vi hade så kul att vi tillochmed fortsatte efter Cafet till Whiteroom!

Här kommer lite bilder från gårkvällen. Jag hade på mig mammas sjukt snygga klänning från hennes nya kollektion 🙂 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *