11 saker du inte visste om mig….

Jag har sjuuukt små öron. Jag kan få ”sår” i öronen om jag har på mig hörlurar haha. Och oftast får jag inte i dem.. Life´s hard!


Jag har inga problem att använda fakeväskor. Så länge de är snygga!!  Även om jag inte gillar fake industrin.


Jag önskar nån lärare hade hjälpt mig i skolan när de märkte att mina betyg blev dåliga!!


Jag och Benjamin (lillebrorsan) kan inte kramas… Det blir sjukt konstigt när vi gör det haha


Jag äger inte enda par shorts. Har aldrig gillat mina ben….


Jag hatar matte! (vet att det är kul när man kan det)


Jag kan inte äta ”gott kött”. Jag beställer Well Well done!


Jag går upp och ner i vikt väldigt lätt


Jag har svårt att somna utan att kolla på en film eller nåt avsnitt från en serie…


Jag har nåt slags tiks. Jag rycker ofta bort mina ögonfransar! NOT GOOD!


Mina stora idoler: 

Beyonce!! Jag älskar hennes självförtroende, hennes syn på kvinnor och SÅKLART henne som artist! Enligt mig och säker mååånga andra VÄRLDENS BÄSTA ARTIST. Hon är verkligen en av de FÅ artister som kan vara riktigt sexig utan att vara slampig! 


Jennifer Lawrence!! Hon är så vacker, grym jäkla skådis, stunning body, skönaste bruden jag sett och just simply Awesome!!! Lööööööve her!! Jag vill antingen vara henne eller vara hennes bästa vän haha. 


Ellen Degeneres! Behöver jag ens beskriva… Säg nån som inte gillar henne. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *