MY DRESS

Det har varit många frågor om varifrån min klänning kommer ifrån som jag hade på mig igår! Både från vänner, bloggen och instagram 🙂 Det är ju inte så konstigt….den är ju dödsläcker! Söt men ändå lite flörtigt sexig! Me like!! Klänningen kommer som jag sa tidigare från min mors nya klädkollektion Pernillawahlgrencollection! Hennes klänningar finns att köpa på WWW.pernillawahlgrencollection.com.  Dem finns även att köpa på Drömhuset på Östermalmstorg här i Stockholm och lite överallt i Sverige (allt står på sidan jag länkat övanför).  Jag sitter nu as we speak och väljer tyg och designar höstens kollektion. Och TRO MIG när jag säger att den kommer bli HELT UNDERBAAAAAAR!! Nu när jag fått vara med mycket faktiskt så kommer det bli mycket mer sexigare, lite mer figursydda modeller och jordnära färger som passar alla hudtoner och hårfärger 🙂 Längtar redan som fan tills kläderna kommer i butik så jag kan få pryda min kropp med alla plagg!!!!! 

Den finns även i blått!! 

Ska nog ha på mig den ikväll på min och mammas event som jag helt glömt att berätta om… Berättar om det ikväll istället med bilder. Nu måste jag hoppa in i duschen!! 


 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *