Italian style

God dag!! Jag är hos Oliver just nu, jag sov här inatt. Vi har precis käkat en riktigt klassisk italiensk enkel lunch/middag. Vi valde att köra en sån där slappdag, hänga och snacka om allt och inget. 

Igår hade jag och mamma vårt event på Thomas Sabo med våra vänner. Shit va mycket fint de hade där!! Jag gick hem med en massa fint till både mig och morsan, det är ju morsdag på söndag så jag passade på nu när jag ändå var där 😉  Så ett hett tips om du inte köpt något till mor din än så har de allt de allt du behöver för en fin och personlig present! Jag hade tänkt att visa bilder från igår men min telefon dog när vi kom dit….TYPISKT! 

Jag hittade framför allt en skitsnygg klocka där som numera är min!! So happy då jag verkligen letat efter en fin klocka till ett rimligt pris. And i did!!! 

Ääääääää kan det bli enklare och godare än såhär! Tar högst 5 minuter att göra och det är såååååå gott! Alla smaker bara gifter sig i munnen. Mmmmmm!! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *