NAILS NAILS NAILS

HELLO BLOGGEN! Jag har kommit hem nu efter en dag på stan typ… Jag vaknade hos Oliver och vid två tiden bar jag mig till Valhallavägen 55 för att göra om mina naglar. 

Ni vet för ca 4 veckor sedan gjorde ju jag dem hos JasminesHair på Valhallavägen 55. Då gjorde jag en fransk manikyr som jag älskade då. Men med tiden tröttnade jag på det som fan och mina egna naglar växte ut så man såg stor skillnad från nagelbanden till nageln hon satte på. Men nu är de nya, omgjorda och fräscha som fan! Det blev en ljus beige färg över hela nageln 🙂 De är såååå fina!! 

Så om ni vill göra naglarna eller sätta i extension rekommenderar jag JasminesHair!! Mamma ska dit på tisdag för att fixa hennes hår. 

 För att boka tid kan ni ringa 0764205002 🙂 

Eller vad tycker ni? Var det inte lite fräscht, snyggt och enkelt ändå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *