I MISS YOU DADDY

Idag är en sådan dag då jag saknar min pappa något så oerhört mycket! Jag sitter faktiskt just nu och lyssnar på hans musik samtidigt som jag gråter. Jag skulle verkligen bara vilja krama honom nu! Jag gick in på youtube för något (som jag inte ens kommer ihåg) och hamnade på hans låtar. Varje gång jag lyssnar på dem så gråter jag floder. De väcker så mycket minnen. Minnen från när han bodde här och vi lagade mat ihop alla barnen med pappa och ur högtalarna var pappas vackra musik. 

Som jag skrev i ett tidigare inlägg. Det pappa är bra på är han BÄST på!! Och om det är något han kan förutom mat så är det musik! Hans musik når ut till vem som helst! Hans låtar är så vackra att jag vet liksom inte vart jag ska börja. Hoppas ni inte tar det här som att jag vill skryta om min pappa. Men jag är så otroligt stolt över honom när det gäller hans musik. Lyssna och njut! 

Hans låtar finns på youtube       HÄR       Och HÄR             Och HÄR.  

En av låtarna är skrivna till Riccardo som dog för några år sedan för att några äckliga killar slog ihjäl honom. Jag önskar dessa killar all olycka i livet!! 

 

VI ALLA SAKNAR DIG <3

Och nu när jag ändå håller på och lägger upp bilder måste jag bara visa denna… kolla vad lika jag och mamma är här!! 


Jag är verkligen en blandning av dem båda! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *