MORS DAG <3

Godmorgon eller Godnatt.. 

Lite beroende på när ni läser detta inlägg. Jag sitter ensam uppe nu. Klockan är 02.21 och alla andra har slocknat för länge sen. Men jag kunde inte somna utan att städa upp huset lite efter kvällen haha. Typiskt mig! Men snart så är jag färdig med detta inlägg och då ska jag bara sminka av mig och borsta tänderna sen blir det mammas säng som gäller ikväll. Tro det eller ej men jag ÄLSKAR fortfarande att sova i mammas säng. Fattar inte varför det ska vara sån tabu. Man sover ihop med sin mamma som man kan sova ihop med sin kompis liksom… Jag tycker det är skit mysigt iallafall 🙂 Plus att jag får krama och puss Theo hela natten då!! 

Men kvällen då. Mamma var ju på Silja Line eller nåt och jobbade så hon kom hem runt 18.00 någon gång. Då var huset redan städat och klart och presentarna köpta och inslagna så då väntade jag och Theo  bara på resten av familjen som skulle komma. Och sen drog vi igång med middagen. Oliver gjorde kött med sparris och parmesan risotto! Mmmmm älskar risotto! Mamma öppnade hennes presenter och hon blev så glad och berörd att hon började gråta. Det är första gången hon får presenter på morsdag. 

Av mig fick hon 2 berlocker från Thomas Sabo. En där det stod ”Best Mom” det fanns bara 15 av de i Sverige så det var lite speciellt och en not som symboliserar hennes kärlek för musik. Jag och Theo gick på stan och han ville absolut köpa en fin parfym till mamma så hon kunde lukta gott (inte så att hon inte redan gör det haha) och han ville absolut ha den godaste och största. Så han tog tag i en av dem som jobbade där och luktade sig fram till sin favvo. En fräsch från Lancome! Vi skrev även en liten fin text till mamma i ett brev också 🙂 

Johanna kom förbi efter middagen också. Så nu ligger Oliver och Johanna och avnjuter min sköna säng. Den är verkligen otroligt skön och mjuk. Även fast jag vill ha en mindre säng för att få rummet ”större” så har lite svårt att ta ge mig av med denna. Haft den så länge nu…. 


GRATTIS PÅ MORSDAG MAMMA!!! Hoppas du blev nöjd och att detta var den bästa hittills!! Nästa år får bli ännu bättre 🙂 Looove you <3

  

             

<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *