MY HIGHLIGHTER

Som jag skrev i inlägget igår om mina tips så rekommenderade ju jag starkt att använda highliter! Speciellt när du ska på fest. Eller gör som Kim Kardashian och använd det 7 dar i veckan. 

Den jag använder kommer ifrån Kicks. Tycker den funkar utmärkt. Den är i flytande form vilket kan vara lite knepigt ibörjan men du hittar rätt metod till slut. Jag brukar variera hur jag sätter på den. Antingen med pensel, svamp eller bara med fingrarna. Det brukar vara enklast med fingrarna för min del. 

Jag har även en highlighter från SheerCover också som är i puderform. Men den är lite mörkare och passar mer när jag har varit  solen ett par dar. Då tar jag bara en mindre borste och mjukt sminkar på det där jag vill ha det 🙂 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *