ME, MYSELF, AND I

Jag sitter i soffan och har absolut ingenting att göra… Inget bra på tv och jag har kollat igenom ALLT som går att kolla igenom på min telefon så som Vine, Keek, Instagram, Facebook, Bloggar, VideofyMe, Snapshat och tillochmed kollat igenom mina egna bilder! Så då satte jag igång och körde en rad egopics. Och varför inte dela med mig dem med er 🙂 

Och hörni vilken härlig dag!! Hoppas det bli kvällsol!! Vi har ju en altan på övervåningen är kvällssolen lyser på när den är framme! Då kanske man tillochmed kan grilla ikväll 😀 Några mattips??? Mmmm now i´m hungry! 

Sorry förresten för dålig uppdatering idag men morsan tog med sig dataladdaren hela dagen så datorn här hemma har varit urladdad…. alltså inte kunnat blogga. Ni vet ju att jag inte gillar att blogga via mobilen, det blir så fult då.. Måste skaffa mig en egen dator, men det är så jääävla dyrt! Och om ska ha en dator vill jag ha en MacAir ni vet den som är lite mindre och lätt att ta med sig! En sådan vill jag ha! Den ligger väl på ca 10.000…..Fan att allt ska vara så dyrt! Får väl börja spara nu! 


Tröja från Massimudutti dock inte ny

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *