I´m keeping you forever

Om det är något jag har svårt att göra av mig så är det mina gosedjur jag har på mig säng. Alla har varsitt namn och vissa har liksom haft ända sen jag föddes. Det påminner mig så mycket om min barndom. Allt som har med min barndom att göra som dagböcker, bilder, smycken och nån sovtröja har jag svårt att göra av med. Men det är jag nog inte ensam om. 

Så mitt rum may seem lite barnsligt men skitsamma! För jag älskar mina rosa gosedjur. Speciellt den stora Hello Kitty som jag faktiskt köpte i höstas i Dubai haha. Dog för den, plus att den är bra som flyg och tågkudde!! Två flugor i en smäll liksom! 

Apropå min säng. Ni ser att den är i valnöt. Well i dont like that color, plus att färgen passar inte in till mitt rum och dessutom inte nu när jag ska göra allt i ljusa och mjuka färger. Jag kanske ska ta och måla om den till vit kanske!! 1 reaktion på “I´m keeping you forever”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *