LA

GODMORGON! Jag har sovit så underbart gott! Vi har det ganska kallt på min och Benjamins nedervåning just nu därför att golvvärmen är paj. Det suger lite under dan men på natten när man lägger sig ner i sängen under täcket och det är sådär lite halvkallt i rummet så täcket värmer dig perfekt! Japp! Så är det i min säng!! Dessutom har jag typ världens skönaste duntäcke! Åh älskar att sova haha. 

Nu tänker jag faktiskt kors i taket ta en promenad och lyssna på Rebecca Simonsson och Isabel Adrians podcast! Det räcker inte att dunka musik i öronen för att jag ska tycka om en lång powerwalk. Det måste vara nåt intressantare och mer underhållande än så. Så då är podcast perfekta!! 

Här är jag med min nya keps från Intersport


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *