It´s a girl!!

Jag tror inte nån i hela världen har missat att Kim Kardashian och hennes pojkvän Kaney West väntar barn. Och när första avsnittet av den nya säsongen av Keeping Up With The Kardashians Season 8 kom ut i veckan så avslöjades det att paret väntar en liten flicka!!! 

Kan verkligen inte vänta tills man får se lilla tjejen. Kan tänka mig att de kommer klä hennes helt underbart sött och coolt. Både Kim och Kaney älskar mode. Kim slängde faktiskt HELA hennes garderob på flera miljoner för att låta Kaney köpa en helt ny till henne med en coolare stil. Och jag tycker hon rockar hennes nya klädstil! Fast ibland kan det vara liiiite konstiga plagg… men nobody´s perfect! 

Och de är inte det enda som ska få en flicka. Peter Jöback och hans man Oscar har redan fått en liten flicka!! Han har varit en god vän till familjen ända sedan innan jag föddes så jag är så glad för hans skull!! Vet att han och Oscar kommer bli underbara föräldrar! De är så otroligt ödmjuka och snälla människor!! 

Det är hur mycket barn som helst nu. Sofie Farhman har fått en liten babygirl, Channing Tatum (min dröm man) har blivit pappa till lilla Everly och världens bästa Charlotte ska få en pojke!! Längtar för ännu en kusin, fast denna lilla grabb blir ju inte min riktiga kusin men min låtsas 🙂 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *