Lunch på Långängen

Jag mamma och Theo bestämde oss för att åka till Långängen på Lidingö idag för en lunch utomhus. Det är ett sjukt mysigt ställe där barn kan leka i lekparken samtidigt som man avnjuter en god lunch. Perfekt för familjen 🙂 Jag och mamma tog varsin SUPERGOD Spenatsoppa. 

Jag har bestämt att dra till Marbella i år igen i slutet av Juli. Så nu tänkte jag börja träna som fan och äta nyttigt fram tills dess. Förra året gick jag ner 4 kilo på endast 2 veckor. Då jobbade jag ioförsig på pappas restaurang 10 h om dagen. Och 2 timmars promenad varje morgon. Inga kolhydrater för 5 öre förutom på söndagar. Jag hade inte direkt tänkt köra lika hårt men gå promenader och springa och sedan lite situps och sånt. Och snälla kan ni hjälpa mig och peppa mig så mycket som möjligt! Jag är ju världens lataste människa och ligger hellre i soffan. Vore underbart!! 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *