MARELLA BOOKED!!

JIPPPPPPIIIEEEEE!!!! Jag är såååå jäkla glad och taggad. Jag har precis bokat Marbella!!! Vi åker den 28 Juli till 6 augusti! Jag, Mona, Alma och Clara kommer åka. Och massa kompisar åker samma vecka!!! Shit längtar som fan nu!! Vi hade det ju så underbart kul där förra året. 

Kan inte vänta tills vi är på Ocean ClubFunky Buddha och Olivia Valere igen!!!! Vi kommer ha så OTROLIGT JÄKLA KUL tjejer!!!!! Dansa tills klackarna går sönder haha. Det gjorde de iallafall förra året! Och det sköna med i år är att vi bor på hotell denna gång. Frukost serverat bara sådär! Och nära till restauranger!! Dyrt blir det med boende, flyg och fickpengar. Men jag kommer leva fattigt nu fram tills dess. För det är fan värt det!! 

Och jag kan faktiskt erkänna nu att Val Disere va fan inte värt pengarna!! Oliver och alla som försökte varna mig hade så otroligt rätt!! Men dum tonåring som man kan var drog jag ändå!! Herregud, fy skäms på mig för den tabben! 

 Nu blir det hårdträning frams till dess 😀  

Jag har fått en kamera idag av mamma också!! Så kommer ta sjukt mycket bilder från resan och dela med mig av er!! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *