MONA 19

Idag är det ingen vanlig dag… för idag är MONAS FÖDELSEDAG!!! Hon fyller 19 år idag och det vi fira ikväll på Cafe Opera. Jag och Felicia har drink där ikväll också för massa vänner! Så ikväll kommer jag Mona både bli full och svettig av all dans jag kommer tvinga henne!

Jag och Mona lärde känna varandra i 1:an på Gångsätra. Vi klickade inte riktigt ibörjan. Jag tyckte hon verkade tråkig och bara kollade snett, och hon trodde jag typ var en självupptagen ”bitch”. Men sen började vi hänga mer och mer och nu är hon en av mina närmaste vänner. Mona är en av de vackraste tjejerna jag sett. Med hennes stora bruna ögon och långa blonda hår. Hon är snäll, omtänksam, smart, sjukt rolig och en jäkla attityd ibland. Hon är ingen man vill bråka med haha. 

 GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MONA!!!!! TODAY IS YOUR DAY! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *