Godnatt Marbella

Heeeeej! Ett inlägg är precis vad ni ser. Jag sitter just nu på hotellrummet, klockan är 01.55 på natten och vi sitter och spelar kort och käkar chips. Ett bättre avslut på denna resa. Vi kör Neger&President och jag har vunnit alla gånger! Och då måste jag få med lite snyggt att det är första gången jag spelar det! Pretty damn good I may say.

Jag tappade min telefon för några dagar sen. Chockade?? Njaa inte direkt va! Jag hade min clutch vid vårt bord vi hade på Olivia Valere när An21 spelade i tisdags var det va? Iallafall. Jag la den på soffan i kanske 2 minuter när jag snackade med en vän och när jag vänder mig om är väskan snodd!!! Och även min tjejkompis blev även den snodd. Hade rååååååmpanik hela den kvällen kan jag säga. Telefonen var liksom 1 vecka ny…… Klantarslet Bianca!

Jag åker iallafall hem imorn vilket faktiskt ska bli otroligt skönt! Känner att jag har gjort mitt i Marbella nu 🙂 men kul som fan har vi haft!

Vi har hunnit se både An21 och Eric Prydz (min idol inom house) festat på Welcome To Saint Tropez eventet på Niki Beach och kört en hel del grymma utekvällar på Marbellas nattklubbar! Älskar nattlivet här verkligen! Riktiga dansfester med stort D.

Berättar mer sen och har massa bilder att visa. Men nu måste jag sova för utcheckningen är kl 12.00 imorn sååååå Godnatt från en trött och relativt sliten Bianca som längtar hem 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *