Sweden <3

God dag!! Datorn har varit död hela dagen då laddaren har gått sönder! Typiskt nu när jag precis kommit hem och tänkte lägga upp alla bilder jag har 🙂 men får köra på Ipaden fram tills vidare!

Vaknade idag i mammas säng ( ja jag älskar fortfarande att sova i mammas säng ) och fick världens bamsekram av världens bästa Theo som jag saknat sååå mycket!! Det kändes faktiskt riktigt skönt att vakna upp i mitt eget hem och laga mig en svensk frukost och packa upp, städa lite och kolla SVENSK TV! Som jag saknat svensk tv! Haha tv nörd perhaps? Yes, I’m guilty!

Siri kom senare under dagen och käkade sushi med mig. Jag tog dock en kyckling med sallad, jag äter ju inte saker från havet. Hatar verkligen konsistensen om det inte är lax från ugnen så att säga.

Nu ska vi snart hoppa in i varsin dusch och fixa oss för kvällen. Jag kör ju Cafe Opera ikväll. Sjukt att jag ens pallar festa vid detta laget. Men jag är faktiskt inte så trött som man kan tro, efter att ha festat 9 dagar i sträck.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *