Chilldag

Tjena Tjena! Läget? Med mig är det bra iallafall 🙂 Jag sitter just nu och käkar Siris äckliga sallad (sorry Siri) och tittar på tv. En klassisk morgon al a Bianca.

Igår var vi iallafall på Cafe Opera. Sjukt bra drag och mycket folk. Men saknar lite Marbellas klubbar där det är dans som står som prio 1 för alla och inte drickan som det är i Sverige. Här står alla och dricker och minglar alldeles för mycket. Jag vill ju DANSA!!

Menmen, vi kom hem ganska sent inatt och vaknade 10.00 imorse för att passa Theo. Alltså har vi fått ca 4 timmars sömn!!!! Inte ok. Skulle kunna somna nu om jag ville. Men Theo kan faktiskt vara en sjukt härlig bakiskur. En kram av honom om man mår direkt prima 🙂

Så vad som står på agendan idag är rejäl chilltime och kanske nån promenad senare kanske….

Hörs senare 🙂

Ps. Sorry för den lite halft ofräscha Bianca.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *