Airplane Outfit

Detta tar nog priset för världens sämsta outfit bild men den får duga. Detta var iallafall vad jag hade på mig när jag flög hem till Sverige i tisdags natt. Allt var inköpt samma dag på en affär vid namn Bershka. Jag kan numera säga att det är en av mina favvo butiker nu! Ingen toppar ju Zara och deras snygga kläder för billiga priser. Men Bershka, applåder till dem säger jag bara! Dem har en helt amazing blandning av finkläder och sportiga kläder. Ville köpa med mig ALLT i affären! Men gick hem med 1 klänning och två par skor. Och allt var skiiiiit billigt!!!

Så om ni ni är i Spanien (för jag tror den endast finns i Spain) så måste ni dit och shoppa ladies!!

Nu blir det pizza 🙂 Jag och Siri tog cykeln i varsin morgonrock och åkte och köpte pizza. Vi pallade inte klä på oss haha. Som folk kollade!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *