Blue colours

Shiiiiit va gött det var med pizza!! Den satt som en riktig smäck! Kommer inte ihåg senast jag åt pizza. Så längtan och suget var enormt! Men från och med imorn är det nyttigare val som gäller och träning på det 🙂
Aldrig försent för att komma igång!!

Som ni kanske märkt så har denna dagen varit en totalt klassisk bakis/chill dag. Häng i soffan med en tjejkompis, en pizza på det och lite egopics och där har vi en slapp tjejdag.

Jag ska sitta barnvakt till Theo imorgon på dagen så får passa på att köra lite cykel, spela lite fotboll, kanske bada om vädret blir bra. Bara röra på mig och leka med min favorit! En sådan dag är exaaaaakt vad Bianca behöver. Och vet ni vad jag är sugen på tills imorgon…… MELON & HALLON!! Muuuuuums!!

Mamma och Theo har följt mina spår, så vi alla ligger i soffan nu och tittar på Sex And The City. Jäkla dröm avslut på denna chilldag haha.

Syns imorgon 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *