Fifty Shades of Grey

Mamma och Theo är ute på landet, med andra ord hos mormor & morfar. Benjamin är hos pappa på Mallorca, Oliver är utomlands och lilla jag är ensam hemma. Nej men det gör ingenting egentligen, jag gillar att vara hemma och chilla ensam. Speciellt nu när jag har varit på party semester i Marbella i 9 dagar och festat alldeles för mycket månaden innan det.
Så det känns faktiskt skönt att bara ligga i soffan just nu och sappa mellan kanalerna. Ligger och kollar på 3an där de visar English Top Model. Herregud va dåliga tjejerna är jämfört med Sveriges tjejer och produktionen…. Not good! Sverige är faktiskt jäkligt bra på tv tycker jag!!

Men iallafall. Var länge sedan jag läste en bok och såg den sjukt kända och snackisen ” Fifty Shades of Grey” liggandes på bordet. Är väl bara tvungen att öppna den ikväll och börja läsa eftersom verkligen ALLA snackar om den!!

Förresten, kanske ska fråga er innan. Har någon av er läst den?! Är den värd att läsa eller är det slöseri med tid??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *