Healthy Food For Lunch

Det blev en enkel sallad med kyckling till lunch. Egentligen är det rester från middagen jag, mamma och Theo åt i förrgår men salladen is all made my me 🙂 Inte så svårt direkt. Bara ett vanligt salladshuvud och blandsallad, lök, riven morot, majs, tomat och gurka. Jag hällde lite olivolja, balsamvinäger, salt och citron på salladen för extra god smak 🙂

Jag dog inte direkt av hur gott det var. Men jag pallar inte stå i köket i 1 timma och laga värsta rätten. Då passar det här perfekt! Enkelt, snabbt och helt okej gott!

Jag hittade en bild på WeHeartIt där det stod ”It´s healthy food not diet food”. Så jäkla sant! Ska börja tänka lite mer nyttigare nu, inte diet mat utan bara nyttigare och fräschare mat för min kropp. Det är ioförsig sällan jag trycker i mig McDonald´s eller feta rätter men de senaste 3 dagarna har det varit lite för mycket chips, popcorn och godis…. not so good! Men är man sugen så är man!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *