Chicken sallad

Det blev en sjukt god kyckling sallad till middag ikväll! Någon chockad?! Njaa, trodde inte det heller. Ni vet väl vid det här laget att jag absolut äääälskar kyckling, och vid ett nyttigare alternativ är en kycklingsallad underbart gott och fräscht!
Det blev grillad kyckling, blandsallad, fetaost, avokado, rödlök, stekt sparris, med olivolja och balsamvinäger över salladen 🙂 Riktigt smaskens blev det.
Nu när alla är borta så blir det väldigt ensamt här hemma, men det gör mig inget. Jag älskar att gå runt hemma själv. Kolla på tv, göra några situps (endast några haha) städa lite, laga lite mat och äta. Kalla mig otroligt lat men jag älskar sånna dagar. Jag är ingen person som mååååste göra hundra saker på dagarna för att må bra.

Nu avslutas kvällen som vanligt med SexAndTheCity och mamma har även hon anlänt till soffan.

Vill även säga att det var otroligt kul att läsa era kommentarer där ni svarade lite om er själva! Hade ingen aning om att det var så många utanför Stockholm och så unga som läste!! Otroligt kul! Älskar när ni kommenterar! Så mycket roligare att läsa då!!
Och tro mig, jag vill lägga upp dagens outfit och göra fina inlägg med fina bilder. Men jag har varken en kamera eller en egen dator. Och just nu är alla dataladdare sönder så det är endast Ipaden som gäller nu. Dessutom har jag inte råd att köpa en kamera och dator…. Någon som vill ge mig en tidig present??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *