Följer bara mamas råd…

För ca 30 minuter sen tog jag cykeln, cyklade fort som f*n till mataffären och köpte allt gott man behöver för en grym brunch imorn 🙂 Mina konto är totaltomt efter Marbella resan så mamma var snäll nog att låna ut sitt kort.
Det är många av er som tror att jag lever på mamma. Men hon har varit väldigt strikt om att när jag fyller 18 så får jag klara mig själv. Och det har jag gjort ända sedan dagen jag fyllde 18. Hon hjälpte såklart till lite ibörjan men när jag började få betalt för bloggen så var det inge mer hjälp som gällde. Och det har faktiskt hjälpt mig mycket och jag har lärt mig vad som är värt att lägga pengar på och inte!

Iallafall, nu är kylen fylld med godsaker och imorn. Då jääääklar ska jag bannemig göra en grym brunch. Glömde dock köpa ägg och bacon kom jag på nu 🙁 Får cykla imorn igen för en brunch utan ägg och bacon är ingen riktig brunch!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *