Herregud asså

Gud det var 2 tjejer som veeeeeeerkligen tog illa upp och blev rejält arga när jag skrev att jag ”mina tankar går till de familjer som inte har mat” för jag kände själv hur det lät när jag sitter och skriver att jag vill att min kyl ska vara proppad med frukt och mycket mat. Shit vad jag kan bli irriterad ibland på vissa kommentarer. Man kan verkligen bli missförstånd när man har blogg, det har jag märkt!! Allt beror ju på hur man läser det. Jag kan säga att efter att jag startat min blogg så förstår jag verkligen att man kan missuppfatta så mycket genom att läsa det på fel sätt.

Det enda jag skrev var att jag var jäkligt hungrig, och som vilken lat tonårstjej som helst så var jag helt enkelt för trött (vaknade typ när jag skrev inlägget) för att ställa mig och laga en lika god brunch som på bilderna…. Ser inte riktigt något bortskämt eller fult med det. Men det gjorde verkligen 2 tjejer i kommentarsfältet.

Min absolut STÖRSTA dröm är att resa världen runt och jobba som volontär för att hjälpa andra så mycket jag bara kan! Men bara för att jag var hungrig och var sugen på en riktig rejäl frulle, det gör mig inte till en sämre människa! Så ta det lite lugnt och ta inte allt så jäkla seriöst.

Jag var bara hungrig och suktades otroligt mycket av bilderna. Jag hörde själv hur jag lät lite bortskämd och sände en tanke till de som har det sämre ställt. Och som alla andra påminner än att inte slänga mat i papperskorgen när andra inte ens har mat. Så påminde jag bara mig själv och alla er!

Ibland vill jag bara lägga ner bloggen för vissa kommentarer gör mig så otroligt förbannad ibland! För det ABSOLUT VÄRSTA JAG VET är när folk missförstår mig! Och om det är något jag lärt mig av bloggen så är det att sluta bry mig om vad alla tycker. Jag kör mycket mer på min egna känsla för saker och ting nu än förut. Men när folk missförstår mig, då blir jag irriterad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *