Marbella Throwback

Jag har ju helt glömt bort att visa er lite bilder från Marbella! Jag tappade ju min telefon typ andra dagen och har som sagt ingen j*vla kamera! Men några bilder kunde jag skrapa ihop från min fantastiska vänner som tog lite bilder istället 🙂 

Som sagt! Det var 9 fantastiska dagar med mycket fest, dans och kanske lite för mycket alkohol hehe. Men nu tror jag faktiskt att jag väntar ett par år tills jag åker på festresa med kompisar. Det är alldeles för dyrt och det är ju faktiskt lika kul och mysigt att åka med familjen och kanske ta med sig nån vän liksom. 

Så här kommer en blandning bilder från vår resa 🙂

Vi börjar med bilder från Nikki Beach! Det var ett Saint Tropez event där med myyyyyycket människor, dansare, mängder av alkohol, ett band och grym musik! Jag hade på min nyinköpta missoni inspirerande bikini från en marknad. Älskar den!

<3

Snygga Clara! 

Pussmunnen måste såklart med!

 

Sen blev det en del utekvällar på en av mina favoritklubbar Funky Buddha. Här med en av mammas gamla klänningar. Denna kväll skulle vi till Olivia Valere för att titta på när min absoluta favorit Dj skulle spela, ingen mindre än svenska underverket Eric Prydz. Jag lånade Almas (till höger) grymma klänning som jag bara dör för! Och hon fick låna min (mammas) klänning från Herve Leger klänning som satt som en smäck på henne! Detta var en grym kväll kan man lugnt säga!! 

Dansade som en dåre hela natten lång!!


En annan skön dag på Nikki Beach. Vi tänkte käka lung där men notan låg på typ 6000 kr…. då kör jag hellre McDonald´s alla dagar i veckan för 50 kr!


Första dagen vi kom så var vi bjudna på en poolfest! Som var den softaste poolfesten jag varit på förutom Ocean Club såklart!! Men den är ju inte privat liksom! 
En av kvällarna fyllde min häärliga vän Josefine (den blonda ner till vänster)  20 år. Så vi firade henne med middag på en restaurang och sen utgång! Sov över hos dem den kvällan. Dagen efter så vi lite bakis och gjorde det bästa man kunde gjort och gick till en grym jäkla juicebar. Men sjuukt goda juicer som pimpades med mängder av frukt! Och bäst av allt POPCORN till förrät!! Hur glad blev inte jag då!! Love these girls!


Och då tror jag att jag har fått med alla bilder jag kunde hitta! Och än en gång, har ni inte varit och festat i Marbella så göööööör det sommar 2014 för guds skull!!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *