It´s a gooood day!

Goddag allesammans!! Jag vaknade på sååå bra humör idag!! Jag var ute igår. Var bjuden på en avskedsfest för Filippa som drar till London snart. Och efter det så drog vi vidare till Cafe Opera. Sedan sov jag hos bästa Alma!! Och vi satte på hennes grymma sovlista på högtalare! Jag både somnade och vaknade underbart! Sen är det ju aldrig fel att vakna i hennes stora hus med världens bästa mamma som alltid gör grym frukost på deras fina veranda…. Ganska skönt sätt att vakna varje morgon! 

Iallafall! Ska snart möta pappa som är i Sverige nu för middag och sen blir det ännu en utgång med Alma,Clara och förhoppningsvis Kajsa och Hjördis om jag får taaaag på er!! Så om ni ser detta Hjördis och Kajsa så hör av er till på facebook eller ring mamma!!!! 

Och vilket väääääder!! Är lite kär i denna dag hehe 🙂 Nu ska jag ut och rasta Marqy 😀 Visar er bilder på min lilla älskade valp senare 🙂 Han är så sööööt och snäll!! 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *