MARQY <3

Som ni alla vet nu så har ju familjen fått ett litet litet tillskott :).

 Såååå söt, full av energi, gosig men framför allt väldigt liten! Nicke och Laila skaffade ju sig en lite valp ”Brorsan” för en vecka sedan. Och vi alla blev så förälskade i deras lilla valp att vi bestämde oss för att köpa den biologiska brorsan. I fredags kom lilla sötnosen och vi alla är redan helt förälskade!! 

Vi döpte honom till Marqy. Och ja, det heter mammas och Benjamins klädesmärke. Men när vi satt och bollade namn så bara poppade det upp, och visst är det gulligt?! Och han har börjat fatta att det är hans namn nu 🙂 

Eftersom att jag är mest med hunden, mamma jobbar, Benjamin och Theo går i skolan. Men det gör ingenting för mig 🙂 Men iallafall, han har väl blivit mest fäst vid mig. Vart jag än går följer han efter och om jag står stilla som typ vid kylskåpet så kommer han och lägger säg mellan mina fötter!! Hur gulligt!! Han sover med mig i min famn och även när vi går promenader så behöver jag faktiskt knappt koppel för han går efter mig. Och från ingenstans kan han komma och hoppa upp i mitt knä och slicka mig överallt i ansiktet. 

Jag vet inte om det är så att jag aldrig riktigt haft hund förut, men jag är fortfarande inte helt bekväm med allt slickande från deras tunga som de liksom slickar rent deras bajshål med….. 

Iallfall, här kommer lite bilder av lilla Marqy! 

Denna lilla söta tjej åkte tåg i hela 5 timmar för att lämna Marqy till oss, eller Maximilian som han hette först. Hon var så söt, skön och trevlig!! 


Och Theo bara älskar älskar älskar lilla Marqy!! 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *