Sommarkrysset

I lördags var ju sista avsnittet av årets säsong av Sommarkrysset! Och i detta avsnitt gjorde mamma 2 nummer. Ett litet sneakpeak av Priscilla och ett annat nummer med grymma dansare i slutet av programmet. Och jag ser så OTROLIGT mycket fram emot att få se Priscilla! De var så jäääääkla bra och stämmorna!! Herrehud vilka stämmor, vilka kläder och koreografin!! Allt skriker bara Broadway!! Och jag tyckte mamma gjorde ett jättebra jobb också 😉 

Här kan ni se klippet från Sommarkrysset 

Efter sändningen var morsan hungrig efter den långa dagen så vi satte oss på Kebab stället inne på grönan och käkade kebab. Jag och Linnea åt dock popcorn. Vi var inte sådär jätte hungriga och Gröna Lunds popcorn är det godaste som finns!! Och ni vet ju vilken kärlek jag har till popcorn haha! 

Och efter kebab och popcorn åkte vi alla hem och somnade i soffan framför skräckfilmen ”Hide And Seek”. Var inte alls på humör att gå ut. Är alldeles för trött och otaggad nuförtiden. 

Dock så är det sista kvällen på F12 ikväll innan de stänger för sommaren så kanske tar ett titt förbi där ikväll 🙂 


Klänningen är från DryLake. Älskar den

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *