Finbesök

Har precis avnjutit en middag gjord av mamma och sitter nu mätt som fan i soffan och kollar Diggelo på 4an. Mamma gjorde skit god lax i ugn och potatis! Det slank ner fort kan jag säga! 

Och juste, finbesöket är inga mindre än fina mormor och morfar som är här! Alltid lika mysigt när de är här. Och vi alla skänker en tanke till mormors syster Kajsa som gick bort för 4 dagar sedan. Hon blev 87 år!

Apropå Diggelo så var jag där med hela familjen för nån vecka sen för att titta på Charlotte när de var i Stockholm! En underbar show bjöd det på hela gänget. Både mamma och Benjamin har medverkat i Diggelo. Så man har ju varit med en del förut. Och tycker det är skit bra att de tagit in Andreas Weise i år. Han har ju en helt sjukt bra röst och passar in perfekt för Diggelo. Dessutom är han typ världens skönaste killa! Tummen upp för det! 

Nej nu ska smälta maten och kolla vidare på Diggelo. Sen får vi se om det bli en utgång eller inte. Just nu är jag alldeles för otaggad för det…


FÖRE

EFTER

Lite bröd och oliver serveras nästan alltid på familjen Wahlgrens matbord. MUMS! 

Fina mormor & morfar <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *