GRATTIS BLONDINBELLA

GRATTIS GRATTIS GRATTIS

En av de bloggar jag följer är underbara Blondinbella en favorit. Ser upp till henne så otroligt mycket. Varje gång jag går in på hennes blogg får hennes ord och bilder mig att vilja att bli en bättre människa. Vore underbart att leva hennes liv. Och jag avundar henne så mycket som gör allt för att uppnå hennes drömmar. 

En svaghet jag har är att alltid ge upp för jag vågar aldrig riktigt gå fullt ut, just därför att jag är så rädd för att misslyckas. Men hon ger aldrig upp och hon vågar ta risker. Och hon fullföljer dem till perfektion tycker jag! En riktig toppentjej och en underbar blogg. 

Och i lördags gifte hon sig!! Så jag vill väl bara grattis Bella ( inte för att hon läser mig blogg haha) men just för att jag digger henne så mycket! Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *