SAMSUNG GALAXY

Jag har ju ÄNTLIGEN fått en telefon nu efter att ha gått utan i 1 månad. Dock blev det en Samsung. 

Och man kan väl säga att jag som en oteknisk brud är en riktig Iphone tjej. Jag tycker den är så mycket bättre även om alla säger att Samsung egentligen är bättre. 

Jag tycker Iphone är så enkel, bra kamera och man hittar allt lätt och inget är invecklat. Samsung är så otroligt invecklad! Jag hittar knappt till nåt, den är otroligt seg och inte alls vad jag trodde….  Nej jag får nästan skicka tillbaka den här och byta till en Iphone. Man ska väl ändå ha en telefon som man känner sig trygg med och känner. 

Haha jag börjar gå för långt. Jag börjar tro att jag ska ha ett riktigt förhållande till min telefon. 


NOT

HOT


Jag gör nog slut med Samsung snart och återgår till mitt ex 😉 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *