JAG ÄR DÖD

Bloggen bloggen bloggen…. 

Det jag nu ska förklara för er måste ni läsa och inte bara läsa och skita i det, utan förstå mig och snälla känna igen er! 

Jag har från och med idag börjat på bootcamp i humlegården med Johanna och hennes kompisar och andra hurtiga människor. Vi kommer köra tisdagar och torsdagar i några veckor framöver nu. Och idag körde vi igång….

Jag har aldrig känt mig så nära döden i hela mitt liv! Det här var den värsta timmen i mitt liv. Jag spydde efter, var likblek i ansiktet och trodde jag skulle svimma hela tiden. Det kändes som jag hade feber, bakfylla och kräksjukan på samma gång. Om jag inte blir starkare och smalare efter dessa veckor så är det fan nåt fel på mig! 

Heeeeeeeeeereguuuuud va illa jag mådde! Och jag var typ den enda som  inte klarade av alla övningar haha. Alla tjejer var så jävla bra, och det enda jag tänkte hela tiden var ”varför är inte jag lika bra”. Men alla kör ju i sin takt liksom. De har väl tränat mer än mig bara! 

Men nu jääääääklar kör vi!! Är ni med mig?! Om jag kan, jag som spyr efter typ 30 minuter och inte ens klarar av att springa 100 meter utan att benen darrar så kan banne mig ni också!! 

Jag kommer dessa veckor dela med mig av min träning och min kost som jag inte tänker ändra för mycket för jag äter sällan för onyttigt. Men det är väl alltid trevligt med fräscha matbilder 🙂 

Ett tips som jag kan ge er. Proppa inte i er en morotskaka 20 minuter innan träning…… Jag säger inget mer än så.


Sommar 2014 här kommer vi eller vaaaaaad?! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *